Povestea ta cu firmele de ridicari auto

Daca v-ati saturat de abuzurile practicate sub protectia legii de firmele de ridicari va invit sa va inregistrati si sa publicati aici povestea voastra!
Singura modalitate de recuperare a banilor dati este sa contestati in instanta procesul verbal. Aici aveti un model pe care il puteti modifica.

Daca folositi yahoo messenger sau msn messenger puneti va rog la status adresa acestui site. Astfel toti soferii pe care ii aveti in lista vor sti de existenta acestui site si ne vom putea mobiliza in numar mai mare. Multumesc.

 

103 Responses

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.

 1. LEONARD spune:

  DRAGA GABITZU CARE INDUCI IN EROARE PE TOTI SOFERII:
  1.MASINA POATE STATIONA PE TROTUAR CU CONDITIA SA LASI 1 M MINIMUM
  2.MASINA NU SE RIDICA DE PE TROTUAR DEOARECE NU EXISTA NICI O LEGE IN ACEST SENS CI DOAR REGULAMENTE DE PRIMATII IN CARE SUNT FORTAT INTRODUSE ADAUGIRI LA CODUL RUTIER PRIN NISTE REGULAMENTE ORDINARE SI CARE NU AU NICI UN FEL DE AVIZ DIN PARTEA INSPECTORATULUI RUTIER AL POLITIEI RUTIERE.

  TE ROG SA NU MAI INDUCI IN EROARE SOFERII SI MAI ALES SA NU MAI MINTI . NU CUMVA OI FI VREUN POLITIST CORUPT CARE DEZINFORMEZI CETATENII?

 2. Florin spune:

  Salutare! Vreau sa fac si eu o fapta bună si să atentionez soferii din Ploiesti cărora le-au fost ridicate masinile de catre S.G.U.P sa conteste ridicarea indiferent de circumstante. Se castiga 99%, iar banii se returneaza FARA A SE AJUNGE IN INSTANTA pentru ca ridicarea se face in baza HCL care este ilegală. Le este frică sa ajungă in instantă!

 3. catalin spune:

  Astazi mi-au ridicat cei de la autosal masina de pe bulevardul Gheorghe Sincai ca a fost parcata in dreptul unui semn de parcare in aproapiere de o alee printre blocuri
  Surpriza a fost cand m-am dus sa o iau ca era zgariara capota si spatele. In procesul verbal ei au scris ca asa a fost ba mai mult au mai trecut si alte zgarieturi pe capota faruri care nici nu le are masina ei trec in procesul verbal ce avarii fac in timpul incarcarii si transportului masinii si descarcarii. Aveti grija ca va treziti si cu alte pagube la masina in afara de taxa care o platiti de 496lei. Iar ei o sa spuna ca asa au fost. si nu ai cu cine discuta

Leave a Reply


+ doi = 3

Comment Spam Protection by WP-SpamFree